Verzorgende IG intramuraal Castricum, Driehuis en Wijk bij Duurstede

Xx – xx uur
Dag- en avonddiensten

Als verzorgende IG intramuraal werk je in een zorginstelling. Je ondersteunt daar de cliënten in hun dagelijks leven. Bij het wassen, aankleden en eten. Waar dat kan, doe je dit zoveel mogelijk samen met de cliënt. Omdat je oog én oor hebt voor je cliënten, weet je wat ze nodig hebben en of het goed met ze gaat. En als het nodig is, schakel je hulp in. Bij je werk hoort ook het verzorgen van een wond of het geven van een injectie. Terwijl jij deze verpleegtechnische handelingen verricht, maak je ontspannen een praatje met de cliënt. Die merkt daardoor nauwelijks iets van de behandeling. Natuurlijk sta je niet alleen, je werkt in een team. Samen met je collega’s voel je verantwoordelijk voor de zorg.

Bang voor saaie momenten hoef je niet zijn als verzorgende IG. Want in jouw baan draait alles om persoonlijk contact en dat is bij elke cliënt weer anders.

Wat breng je mee?

Het geeft je een goed gevoel te weten dat je nodig bent. Daarom heb je dit vak gekozen. Daarnaast breng je de volgende kwaliteiten mee.

Natuurlijk ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG

Onze opdrachtgevers

In een groeiend aantal regio’s hebben wij banen voor verzorgenden IG in zowel de ouderen- als de gehandicaptenzorg. Voor uitzendkrachten, zzp’ers maar ook als je een vaste baan zoekt. Laat bij je sollicitatie weten waar en hoe jij het liefst werkt!

Wat krijg je?

Betrokken

24/7 beschikbaar

Snelle betaling

Vragen?

Geen vraag is ons te gek, dus hupsakee: laat van je horen!
We helpen je met plezier verder.
Bel ons op (085) 024 01 17 of mail.

Interesse in deze vacature?