De voordelen van zzp’en via een bureau

Dat je kunt terugvallen op anderen, vindt zzp’er Saskia Koetsier (39) een van de voordelen van werken via een bureau. Ze werkt in de zorg als verzorgende IG via DetaCura.

Over zzp’en via een bureau

‘Je hebt altijd mensen die achter je staan, dat geeft zekerheid. Als er bijvoorbeeld iets niet klopt met de uitbetaling, dan gaan zij er voor je achteraan. Dat is bij DetaCura altijd netjes geregeld. En je kunt ruilen met andere zzp’ers als je onverwachts een dienst niet kan draaien.’

Over DetaCura

‘Meestal werk ik via DetaCura omdat ze me naar opdrachten bemiddelen die bij me passen. En ze bekijken met me hoe ik me verder kan ontwikkelen. Ook handig: ik kan ze altijd bereiken, op elk moment van de dag. Dat is een rustig gevoel.’

Over werken als zzp’er

‘Ik deel mijn eigen werktijden in, en dat is perfect als je werken combineert met de zorg voor kinderen. Bovendien is het een uitdaging om steeds andere doelgroepen en zorgvragen tegen te komen. Daardoor blijf ik up-to-date.’

Over werken in de zorg

‘Mensen zijn je dankbaar voor wat je doet. Je vult ze aan op dat wat ze zelf niet meer kunnen, en zo blijven ze zelf de regie houden.’